Divani

Добре Дошли!

 

"ПАРАЛЕЛ" ЕАД  е лидер в производството на мека мебел на българския пазар и задоволява със своя асортимент и най-изискания и претенциозен вкус. Фирмата е с над 20 - годишен опит и разполага, както с професионалисти в дизайна, така и със специализирано модерно оборудване и персонал за изработка на разнообразни модели дивани, фотьойли и др. По настоящем ние предлагаме на българския и международен  пазар мека мебел в различни текстили и кожи (естествени и синтетични) и голямо разнообразие от тапицерии. Те се доставят от най-реномирани световни производители и са с внимателно подбрани десени и характеристики, гарантиращи дългосрочната Ви инвестиция.

С голямо внимание подхождаме и към плътността, еластичността, размера и формата на пълнежите от пенополиуретани с марка КОВАФОАМ, производство на фирмата. Те са фактора, осигуряващ дълготраен комфорт и предразполагащ към удобна поза Вашето тяло. Показателите се контролират ежедневно от фирмената лаборатория.

За нуждите на нашите клиенти работи отдел за развитие към фирмата, който проучва търсенето на пазара, културния контекст и начин на живот, за да бъде задоволен най-пълно потребителския вкус.

 


Паралел
Матраци Нани
Мебели Зона
Kovafoam

Divani

КОНТАКТИ

Паралел ЕАД

ул. "Стара Планина" 175, гр. Севлиево

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

 675 800 60

Мобилен:  + 359 88 591 8449

                   + 359 88  998 7988

email: kovastyle@parallel.bg
            divani@parallel.bg