Divani

Икони

Комфорт

Съвкупност от визия, чувство и функция.  Визията е пасивен измерител, създаващ привличащата сила към модела. Чувството за комфорт оставя дълготрайната привързаност.  Функцията добавя към модела възможности. За съжаление Комфорта не е константа за всички индивиди, което предполага и наличието на множество начини и методи за предизвикването му.

БЕЗ ПРУЖИНИ

БЕЗ ПРУЖИНИ

Модел с изработени седални и облегални възглавници от изключително издръжлив пенополиуретан с висока плътност и еластичност. Точково еластичната отворена клетъчна структура на материала осигурява оптимална въздухопропускливост в дълбочина при отличен комфорт и дълготрайност. Елиминира всички познати ни недостатъци като скърцане, пропадане и др.


ВАТИРАНЕ

ВАТИРАНЕ

Начин на тапициране при който седалните и облегални части се обвиват по специална технология със слой дебела антиалергична вата и допълнителен текстил. Резултата е подобрен комфорт на седене чрез увеличаване на мекотата и въздухопропускливостта. Допринася за постигане на идеалната визия на дивана. Увеличава дълготрайността на дамаската.


ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ С ПЪЛНЕЖ ОТ ГРАНУЛИРАН PU

ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ С ПЪЛНЕЖ ОТ ГРАНУЛИРАН PU

Формован пенополиуретан с висока плътност и клетъчна отворена структура, осигуряващ дълготрайност при оптимална поддържаща сила.


ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ С ПЪЛНЕЖ ОТ ФОРМОВАН СИЛИКОНИЗИРАН ПУХ

ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ С ПЪЛНЕЖ ОТ ФОРМОВАН СИЛИКОНИЗИРАН ПУХ

Изключително меки и фино преплетени хипоалергични влакна. Формованата структура придава мекота и комфорт на декоративните възглавници при висока дълготрайност.


ЗИГ ЗАГ + ТАПИЦЕРСКИ КОЛАНИ

ЗИГ ЗАГ + ТАПИЦЕРСКИ КОЛАНИ

Система от безшумни, S - образни пружини с ПВЦ държачи в комбинация с добавени тапицерски колани. Прилагането на двете технологии предоставя здравината на металните зиг заг пружини и еластичността на тапицерските колани при оптимизирана въздухопропускливост. Редуването на материалите осигурява перфектен комфорт на седалните части при голяма издръжливост.


ТАПИЦЕРСКИ КОЛАНИ

ТАПИЦЕРСКИ КОЛАНИ

Изключително здрави, дълготрайни и еластични ленти, изтъкани по специална технология. Придават мекота и удобство. В зависимост от специфичното натоварване на елемента /седалка или облегална част/ се използват колани с различна разтегливост, твърдост и конструкция.


ФУНКЦИЯ РАКЛА

ФУНКЦИЯ РАКЛА

Пространство в дивана, даващо възможност за съхраняване на вещи от ежедневието. Обслужването е улеснено от „гладко“ работещи повдигащи механизми. Конструкцията е изработена от бяло ламинирано ПДЧ за по-добра визия и чистота.


ФУНКЦИЯ СЪН С ПОДМАТРАК

ФУНКЦИЯ СЪН С ПОДМАТРАК

Надеждна, удобна и безпроблемно работеща метална конструкция, осигуряваща пълноценен сън при нужда.


ФУНКЦИЯ СЪН С РАЗТЕГАТЕЛЕН МЕХАНИЗЪМ

ФУНКЦИЯ СЪН С РАЗТЕГАТЕЛЕН МЕХАНИЗЪМ

Класическа конструкция за разтегателен диван, подобрена със система от пружини, букови ламели и ПВЦ платно.


ФУНКЦИЯ СЪН С „ПАДАЩ“ ГРЪБ

ФУНКЦИЯ СЪН С „ПАДАЩ“ ГРЪБ

Дълготрайно, практично и лесно за обслужване временно решение за сън.
Паралел
Матраци Нани
Мебели Зона
Kovafoam

Divani

КОНТАКТИ

Паралел ЕАД

ул. "Стара Планина" 175, гр. Севлиево

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

 675 800 60

Мобилен:  + 359 88 591 8449

                   + 359 88  998 7988

email: kovastyle@parallel.bg
            divani@parallel.bg